Tilbage til Forum start.

Healing ved sang og lyd
Oprettet af :
Astriliniarius
Sun, 03 May 2009 20:15:34

Kære Tia/Adirah,

Er der en timing eller en sekvens og en progression på den nuværende SAC vi pt. oplever? Noget der kan gives videre på skrift?

Hygger mig i øvrigt med Saturn Retro præcis over min sol i disse dage; gør at man kommer ganske tæt på SAC'ens "tema", har jeg på fornemmeren?


Life and Love,

Janus/Astriliniarius

Oprettet af :
AdiRah
Wed, 06 May 2009 15:32:31

Hej Janus 

først, lad mig lige komplimentere dig for din skrivestil - du forstår at formulere et spørgsmål i få ord, som kræver længere, uddybende svar ......

Jeg vil starte med din sidste kommentar mht Saturn Retro over din Sol: Ja, hans passage igennem Sol- og Månetegn kan man med rette kalde "Character Building 101" - og i min optik, hvis man har arbejdet med i det retro forløb (som jeg er sikker på, at du har ), så vil det være den bølge, som bærer én igennem den næste fase af SAC 2000-2017.

Saturn begynder sin direkte bevægelse omkr. midten af denne måned, men vi skal helt hen i August, før dønningerne har lagt sig.

Det er også værd at bemærke, at Merkur starter sin retro bevægelse i denne uge i sit eget tegn, så her er det værd at tænke på/over alle former for kommunikation, transport etc.

Og det er også værd at bemærke sig hvilket område han transiter i det personlige chart .....

Og at Merkur, som er retro i Gemini, også er eksoterisk hersker i Jomfruen, hvor Saturn (læreren med linealen) er retro - altså to tegn, som er i kvadrat til hinanden ...... hmmm.

Merkur's retro bevægelse ender i slutningen af Maj, men efterdønningerne lægger sig først i midten af Juni.

Merkur går retro igen i August - denne gang i Løven/Jomfruen, og det sker før Saturn "exit'er" sin fase omkr. 22./23. August.

Så .... at det gør av her og der, kan nok ikke undgås, men "go with the flow - resistance creates the unnecessary suffering".

Det er værd at huske, at ved hver cross-road er der ikke bare én eller to muligheder - der er utallige, også selv om vi ikke umiddelbart kan se dem ..... De er der, men vi kan kun se dem, hvis vi søger efter dem.

Hmmm ... det er helt utilsigtet, at dette blev en lille afhandling om Merkur og Saturn retro, men jeg stoler på, at det er brugbare elementer.

Jeg vil afslutte med at spørge dig: Er det muligt for dig at være lidt mere specifik i dit spørgsmål omkring SAC'en? Jeg siger det, fordi det er et "humongous"/komplekst emne - men som jeg gerne uddyber efter bedste evne.

Muntre Lyshilsener

AdiRah/Tia

 

 

     

 

 

Oprettet af :
Astriliniarius
Wed, 06 May 2009 16:40:21

Tusind tak for uddybningen. Er pt. på vej til at gøre op med min egen skolemester - og håber at læge en gammel krigs sår i denne tid - apropos ulempen ved at gøre  modstand/tage på vej...

Jamen, hvad er Stellar Activation? Sådan 101? :) Hvad gøre det til en cycle? Hvordan kan vi arbejde med udviklingen i den? Er der nogle temaer? Hvordan kom det til, at denne SAC ikke har været kørt i de sidste 210.000 år? Er der nogle områder vi skal være opmærksomme på - hvorledes evt.? Er der andet super relevant info, som vi kan bruge i velovervejet tjeneste?

Sol på de rislende grønne blade i kirsebærtræet,

Janus

Oprettet af :
AdiRah
Wed, 06 May 2009 20:01:16

 

Jeg er glad for dine spørgsmål - en del af dem bliver besvaret udførligt i mit næste indlæg under "SAC 2000-2017". Og endnu flere i efterfølgende indlæg.

Jeg forestillede mig, at udover indlæggene under "SAC 2000-2017" kunne der debatteres i dette forum.

Og at forum - udover at debattere indlæggene på StellaMaris - også kunne bruges til at debattere andre seriøse ascension emner .....

Jeg håber at kunne poste min næste SAC indlæg/artikel i løbet af imorgen.

Indtil da .......

Wishing You A Blessed Day Wherever You Are

Tia

 

Oprettet af :
AdiRah
Sun, 10 May 2009 12:13:01

 

 

Ville bare sige, at jeg har flyttet mit sidste indlæg, som jeg syntes gjorde "tråden for lang", til kategorien SAC 2000-2017.

 

 

  

Oprettet af :
Astriliniarius
Mon, 11 May 2009 22:01:17

Vildt, og en masse der vækker genklang. Emerald Sun, The Golden Fleece, Agartha, Også niveauerne.

Trak "Isis Unveiled" ned ad hylden i Søndags, og slog op et sted i bind et, hvor HPB diskuttere hvorledes flere forskellige mystikere i de vestlige traditioner taler om at Genesis ikke handler om skabelsesberetningen, men om re-genesis - om fornyelsen...

Skal have læst lidt mere...

Greetings,

Janus

 

Oprettet af :
AdiRah
Tue, 12 May 2009 09:21:56

 

Ja, det er ret vildt.

Du spurgte, hvorfor der ikke havde været en SAC for så længe:

Since 22.326 BC, when the Emerald Covenant Forces blocked consummation of a pending SAC to prevent the Dark Avatar Collectives (the "big guns" from the Fallen Annu-Elohim (who created the Annunaki, which means the avengers of Anu -  .... nice guys) and the Fallen Seraphim Collectives) of density-4, dimensions 11 and 10 respectively, from seizing Earth and the Halls Of Amenti, the Fallen Dark Avatar Collectives have watched and waited for the 2000-2017 SAC to become a reality, so they can "finish what they started in 22.326 BC.

These guys don't play for keeps - they want to destroy Humanity, since the once Angelic Human Species have been the obstacle to the fallen angelics: To take full control of this Time Matrix.

Hence my reference to "Earth - The Final Conflict" ... That's why awakening in one's own 15-Dimensional Bio-Spiritual Identity is important, because that's the ONLY place our True Empowerment and protection comes from.

Ja, Blavatsky har altid været min foretrukne, når det kom til traditional directions - der er højt til loftet.

ABB er fin, men uden at forklejne, mere baseret på ..... well, you know what I mean.

Wishing You A Blessed Day Wherever ou Are

AdiRah/Tia

 

  

 

1